Står du og mangler en DJ eller et mobildiskotek til din næste fest? Hos os kan du booke en DJ med eller uden udstyr. Vi har mere end 10 års erfaring med arrangementer lige fra firmafester, fødselsdage, bryllupper, julefrokoster og butiksreceptioner. 

For os er det vigtigt, at musikken, til dit arrangement, både er noget man kan danse til, men også er noget de fleste kender og kan synge med på. Selvom fokusset er på dansegulvet, er vores DJ samtidig meget opmærksom på, at sætte udstyr og lydniveau, så der er også er mulighed for snak blandt gæster ved bordene, og hygge i baren. Vil du også gerne have musik under middag, tilpasser vores DJ løbende musikken, så gæsterne stadig kan snakke sammen, og samtidig nyde en god melodi. 

Vi bruger kun kvalitetsudstyr i både lys og lyd, men har, for en sikkerhedsskyld, altid ekstra udstyr med i bilen. Dette er din garanti for, at musikken aldrig stopper selvom uheldet skulle være ude. 

Udstyret sættes op i god tid, og det aftales på forhånd hvornår og hvordan i gerne vil have udstyret opsat, musikgenre og hvordan i forestiller jer aftenen gerne skal gå. Alle detaljer sendes i en kontrakt på forhånd, så der ingen tvivl er om hvad der er aftalt. 

DJ Hele Aftenen

  • DJ spiller hele aftenen
  • 8 timer
  • Kl. 18.00 - 02.00
kr 7500
Pris fra:

DJ UNDER DANS

Pris fra:

4.000 kr.

DJ UNDER DANS

+ leje af udstyr til hele aftenen

Pris fra:

5.000 kr.

DJ HELE AFTENEN

Pris fra:

7.500 kr.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.